+382 30 361 207
Image

Naši proizvodi

Kovanije
Proizvodi od
Kovanije
Image

Kovane ograde

Proizvodnja kvalitetnih i dugovječnih kovanih ograda, po želji klijenta. Od klasičnih modela pa do ultra modernih i vanserijskih modela, oblika i figura. Naravno uz proizvodnju montažu vrše iskusni monteri.

Image

Alu i PVC Bravarija

ALU:U saradnji sa jednom od vodećih fabrika za proizvodnju aluminijskih profila –Alumil- proizvodimo prozore, vrata, staklene fasade sa i bez termo prekida. Boje su dostupne u svim nijansama uz određeni vremenski period čekanja za kompleksne nijanse.

PVC: Uz veliko iskustvo u proizvodnji prozora, vrata od PVC profila, dolazi i kvalitet po kome smo poznati. U saradnji sa lokalnim distributerima, inostranim proizvođačima nabavljamo kvalitetne PVC profile (Njemačka).

Bravarija
Alu i PVC
Bravarija
Kovanije
Proizvodi od
Kovanije
Image

Metalne konstrukcije

Izrada raznih metalnih (čelik, itd...) konstrukta za izgradnju hangara, poslovnih objekata i mnogo više...

Image

Staklara

U našem pogonu za obradu stakla, vršimo rezanje, obradu stakla po potrebi tj. po želji klijenta. Sve dostupne dimenzije, razne vrste stakala od običnog, laminiranog pa sve do kaljenog stakla. Proizvodimo stakla za ograde, stakla za prozore, stakla za tuš kabine, staklene pregrade.

Stakla
Konstrukcije od
Stakla
ograde
Alu i staklene
ograde
Image

Alu i staklene ograde

Proizvodnja i montaža staklenih i aluminijskih ograda, uz širok izbor od boje do oblika, sa rukohvatima i bez njih, potpuno obojena ili samo tonirana stakla.

Image

Sanitarije

Staklene pregrade koje su pogodne za kupatila (tuš kabine).
Modernog izgleda i bez nepotrebnih kada i klasičnih tuš kabina koje brzo zastarijevaju.